Home

Tarieven

Openingstijden

Wie zijn wij

Contact

Online afspraak

 

Larissa Wink - Klaassen

Mijn naam is Larissa Wink - Klaassen

Sinds 1 februari 2018 werk ik bij de gezelligste kapsalon ooit! In 2015 ben ik geslaagd voor mijn allround kappers diploma , en tot op de dag van vandaag ga ik nog veel plezier naar mijn onwijs gezellige en leuke werk.

 

Altijd al geweten dat ik graag kapster wilde worden, maar nooit voordat ik de opleiding begon ook maar enige ervaring gehad. Verschillende stages gehad,  van de Landmacht tot aan kleuter leidster! Maar elke keer dacht ik; Nee! Ik wil gewoon kapster worden, dus zo gezegd zo gedaan.

 

Het mooiste van ons vak vind ik toch wel mensen met een goed en blij gevoel naar huis laten gaan, mensen mooi maken! En zo hoop ik nog vele jullie nog mooier te maken dan jullie al zijn.

 

Tot snel, liefs Larissa

Fleur Penning

Hoi!

Mijn naam is Fleur Penning en ik ben 20 jaar. In 2016 begon ik aan de kappersopleiding en inmiddels ben ik al enige tijd geslaagd. Ik heb hierna nog een jaartje de opleiding Vakman Ondernemer niveau 4 gedaan en ben daar ook in afgestudeerd.

 

Vanaf oktober 2019 ben ik bij Hair by Hink komen werken en ik zit hier helemaal op mijn plek! Ik heb altijd al iets met uiterlijke verzorging willen doen en uiteindelijk ben ik in het kappersvak beland.

 

Ik wil graag blijven doorleren en mezelf blijven verbeteren. Ik zie jullie snel een keer in de salon.

 

 

Lisa Hink

Nohheeuj ik ben Lisa.

Een echte Langedijker met heel veel passie voor ons vak. Bijna 4 jaar geleden ben ik Hair by Hink begonnen in mijn salon aan huis. En WAUW, enthousiaste klanten en super leuke knip of kleur uitdagingen, maakten dit gelijk tot een succes!

 

Door de aanhoudende groei zijn wij verhuist naar ons huidige pand. Wat een plaatje!  Ik ben nu niet meer alleen, inmiddels heb ik een fantastisch team Hair by Hinkies.

 

Susan - Maison de Beauté


Mijn naam is Susan, sinds 2013  eigenaresse van Maison

de Beauté en vanaf   februari 2021 gevestigd in Hair by Hink.

U kunt bij mij terecht voor huidverbetering, ontspannende gezichtsbehandelingen of het verven/epileren van wimpers

en wenkbrauwen. Hopelijk tot snel!

 

 

HAIR BY HINK | Dulleweg 2B  | 1721 CT Broek op Langedijk | info@hairbyhink.nl | +31 (0)6 23 381 037

Online afspraak

Bel ons

Bezoek ons

Wie zijn wij?

Hier ben ik op de dinsdag en woensdag te vinden in de schoonheidssalon. Beauty is al jaren echt mijn passie en ik heb er altijd alles over willen weten. Daarom volg ik zoveel mogelijk trainingen om ge-update te blijven volgens de laatste trends en ontwikkelingen.

 

Mijn nieuwsgierigheid naar de beauty wereld én de gezondheid van de huid was de aanleiding om 11 jaar geleden mijn diploma allround schoonheidsspecialiste te halen. Dat houdt inmiddels in dat je voor meerdere uiteenlopende behandelingen bij mij terecht kan.

 

Dús…….kom op, heb je zin in een ontspannen gezichtsbehandeling, wil je je “wenkies” weer even lekker in model of nu toch eindelijk die gewenste PMU eyeliner laten zetten? Je bent van harte welkom in mijn stoel, je bent in goede professionele handen!!

 

Tot snel, Chantal

Chantal Wijker - Beauty by C

Mijn naam is Chantal Wijker en ik ben sinds 2009 schoonheidsspecialiste.

Na een aantal jaren in verschillende salons te hebben gewerkt ben ik in februari 2018 lid geworden van team “Hair by Hink”.